Velkommen til sonen for svart/hvitt bilder. Bidragsyterne blir nok kjempeglad om man legger igjen en liten kommentar under bildene deres! Oppmuntring fortjener dem som deler bildene sine med oss! :-)

i “Badeparken”…

Takk for meg i denne sonen!

Hva skjer videre?

Selv om jeg ikke alltid har vært like flink til å poste bilder i denne sonen så har det vært en glede å kunnes se andre gjør det. Nå som origo snart er historie så hadde vært fint hvis folk forsatt med dette et annet sted. Flickr er en perfekt sammen for den slag virksomhet. Der finnes det allerede i dag en rekke grupper med bilder fra hele landet og historiske begivenheter. Jeg håper nå at de som syntes å poste bilder her gir beskjed i kommentarfeltet slik at vi eventuelt kan følge dem videre i flickr eller andre steder der man poste bilder. Jeg kommer til å poste mine videre på min flickr konto.

Takker for alle bidrag, stå på folkens, ta bilder, finn fora for dem!

  • Storm
  • Bliss

-

Østfold

-

.

-

"Black & White" Foto

Følges av 559 medlemmer.

Sone for sort hvitt bilder, sepia, samt alle typer manipulerte bilder. Som vertskap ser vi stort på det og vil helst ikke at kritikk av bilder skal gå på om det er manipulert eller ikke, men vil oppfordre til å kommentere ting som lys, komp og andre billedmessige ting, spor gjerne av. Mer om sonen

Origo "Black & White" Foto er en sone på Origo. Les mer

Gi kommentarer, så får du lettere kommentarer selv. HER finner du litt regler om publisering av bilder.

Nye bilder